SIVAS HAVA DURUMU

Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları

Bilişim Şenliğimizi Yaptık

- +

CÜ Vakfı Ortaokulunun Fen Bilimleri öğretmeni Handan Çetinkaya ve Gülendam Hasbek koordinatörlüğünde Bilişim Şenliği gerçekleştirildi.

Bilişim şenliğinin amacı; bilimsel merakı uayndıracak ve yeni yaratıcı fikirler üretilebilmesini sağlamak ve öğrencilerimizin gözlem yaparak kendi düşünce ürünleri olan projeleri geliştirmelerine fırsat yaratarak ve öğrencilerin projelerinin içeriğini oluşturan fikirleri ve çözümleri yazılı ve sözlü anlatımla ifade edebilmelerini sağlamaktır.

Şenliğimize Rektörümüz Prof. Dr. Alim YILDIZ, Vakıf Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Ahmet ALİM, Kolej Gen. Koord. Gülay DEMİR, Rektör Protokol Danışmanı, Okul Müdürlerimiz, Velilerimiz ve Basın Mensupları katılarak şereflendirmiş ve öğrencilerimizin projelerine destek vermişlerdir.

Bilim Şenliğimizin, açılışını yapan Rektörümüz Prof. Dr. Alim YILDIZ, gelecek nesillerin teknolojiye ve bilime daha çok eğilim göstermelerini ve bu konuda da Vatanımıza ve Milletimize yarar sağlayacak, değer katacak projelerin çıkmasını umut ettiklerini ve Bu tür etkinliklerde öğrencilerimize sonsuz destek olduklarını söyledi.

YORUM GÖNDERYorumlarınızı göndermek için alt kısımdaki formu kullanabilirsiniz.