SIVAS HAVA DURUMU
BİZE ULAŞIN 0.346 219 1709 - 10

Etkinlik

Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları

CÜ Tıp Fakultesi Hastanesinde Yatan Anneleri Unutmadık!

- +

Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları Genel Koordinatörü Öğr. Gör. Gülay DEMİR organizesinde Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakultesi Hastanesi yenidoğan bölümünde yatmakta olan annelerimizi Anneler Günü münasebetiyle ziyaret ederek Anneler Gününü kutladık.

Programa CÜ Vakfı Gen. Koordinatörü Öğr. Gör. Gülay DEMİR’in yanı sıra Rektörümüzün eşleri Sayın Emine YILDIZ, Rektör Yardımcımızın eşleri Sayın Fatma ÇİMEN hanım, Velilerimiz ve öğrencilerimizde katıldı.

Ziyarette hastanede yatmakta olan annelerimize çiçek ve hediyeler vererek anneler gününde yeni anne olma heyecanlarını birlikte yaşadık. Ziyaretten sonra Rektörümüzün eşi sayın Emine ALİM hanım, hastane personeline de hediyeler vererek anneler gününü kutladıktan sonra Sayın Emine YILDIZ, Fatma ÇİMEN, Gen. Koor. Öğr. Gör. Gülay DEMİR’de birbirlerine çiçek vererek anneler günlerini kutladılar.

YORUM GÖNDERYorumlarınızı göndermek için alt kısımdaki formu kullanabilirsiniz.