SIVAS HAVA DURUMU

Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları

CÜ Vakfı İlkokulumuz Tarafından Okuma Bayramı Düzenlendi

- +

Üniversitemiz Vakfı Okullarından Özel Mahir Sevim Özduman İlkokulu öğrencileri tarafından “Okuma Bayramı” etkinliği düzenlendi.

Üniversitemiz Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programa Rektör Danışmanımız Yrd. Doç. Enis Baha Biçer, Vakıf Genel Sekreteri Doç. Dr. Ahmet Alim, okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda konuşan okul müdür vekili Zafer Babacan “öğrenciler ile yakından ilgilenen, okumaya başlamaları için çaba sarf eden öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Vakıf Genel Sekreteri Doç. Dr. Ahmet Alim, “ Bugün sizin en mutlu gününüz. Bundan sonra okuyarak toplumda daha bilinçli birer birey olacaksınız. Hayatınızı daha iyi değerlendirecek, vatandaş olmanın bilincini daha iyi bileceksiniz. Sizler bu yurdun umudusunuz. Bizim geleceğimiz, bizim hayalimiz ve yarınlarımızsınız. Bizler eminiz ki, gelecek günler sizlerle gelişecek ve sizlerle güzelleşecek” ifadelerine yer verdi.

Konuşmanın ardından programda minik öğrenciler birbirinden güzel şarkılar, şiirler seslendirerek, oynadıkları oyunlarla hem eğlendi, hem de kendilerini izlemeye gelen davetlilerin hoşça vakit geçirmelerine vesile oldular.

YORUM GÖNDERYorumlarınızı göndermek için alt kısımdaki formu kullanabilirsiniz.