0.346 219 17 09-10

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ VAKIF OKULLARI ÖZEL MAHİR SEVİM ÖZDUMAN ORTAOKULU

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DÖNEM İÇİ ETKİNLİKLER

KASIM 2017
  • ORGAN BAĞIŞI VE NAKİL HAFTASI ( 3-9 KASIM ): Tıp Fakültesi Organ Bağışı bölümünde sunum, Organ Nakli yapılmış kişilerle söyleşi.
  • LÖSEMİLİ ÇOÇUKLAR HAFTASI : ( 2-8 KASIM ) Öğrencilerimizden oyuncak toplanıp ‘ Oyuncak Kampanyası’ LÖSEV’e ulaştırılması.
  • ATATÜRK HAFTASI:  (10-16 KASIM)  Anma Programı ve pano hazırlanacak. Anıtkabir’e Gezi veya Kongre Müzesi’ne gezi düzenlenecek.
  • AFET EĞİTİMİ HAZIRLIK GÜNÜ:  ( 12 KASIM) : AFAT’ın okulumuzda sunumu, deprem tadbikatı.
  • ÖĞRETMENLER GÜNÜ : ( 24 KASIM)  Okulumuzda kutlama programı ve pano hazırlama.
ARALIK 2017
  • TUTUM, YATIRIM VE TÜRK MALLARI HAFTASI: ( 12-18 ARALIK ) Okulun Çok Amaçlı Salonunda Eğlence.
  • KİTAP OKUMA YARIŞMASI: (ARALIĞIN SON HAFTASI) Ve 6.Sınıflara yönelik yarışma.
OCAK 2018
  • KARNE GÜNÜ:

*Törenle karnelerin verilmesi.

*TEOG’ ta derece yapan öğrencilere hediye verilmesi.

*Kitap okuma yarışmasında derece yapan öğrencilere hediye.

ŞUBAT 2018
  • Okulların açıldığı ilk hafta Okul- Aile Birliğinin ‘Sucuk Mangal’ Etkinliği.
MART 2018
  • İSTİKLAL MARŞI’NIN KABULÜ : ( 12 Mart) Okulumuzda pano hazırlanması. Konu ile ilgili film izletilmesi.
  • BİLİM VE TEKNOLOJİ HAFTASI: ( 8 -14 Mart) İzmir Uzay Kampı Gezisi veya Bilim Merkezine Gezi (Konya, Eskişehir, Sivas)
  • ŞEHİTLER GÜNÜ: (18 Mart) Okulda program ve pano hazırlanacak. Çanakkale gezisi düzenlenecek.
  • YAŞLILAR HAFTASI: ( 18-24 Mart )Huzurevi ziyareti.
  • ORMAN HAFTASI: ( 21-26 Mart) Fidan dikme.
  • DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ: ( 27 Mart) Tiyatro oyunu düzenlenecek cüzi bir ücret karşılığında bilet satılıp geliri ‘ Gazi ve Şehit Aileleri Derneği’ne bağışlanacak.
NİSAN 2018
  • 23 NİSAN:

KONSER ( Enstrüman – Koro – Dans)

SERGİ ( Heykel- Teknoloji Tasarım )

MANGALA TURNUVASI

AKIL OYUNLARI YARIŞMASI

• DÜNYA KİTAP GÜNÜ VE KÜTÜPHANELER HAFTASI : ( 23 Nisan Haftası) Kütüphane Gezisi
MAYIS 2018
  • ANNELER GÜNÜ: ‘Okul Aile Birliği’ ‘Anneler Günü Çayı’ Çeliş ve Hediye
  • 19 MAYIS : Sivasspor futbolcularının okula davet edilmesi.
  • MÜZELER HAFTASI: (18-24 Mayıs) Müze Gezisi Ankara Anadolu Medeniyetleri Gezisi
  • KİTAP OKUMA YARIŞMASI : ( Mayısın Son Haftası) 2.Kitap Okuma Yarışması
HAZİRAN 2018
  • KARNE GÜNÜ:

* TEOG’ta derece yapan öğrencilere ödül. Kitap okuma yarışmasında derece yapan öğrencilere ödül.

*Kitap okuma yarışmasında derece yapanlara ödül.

*Karnelerin verilmesi.