0.346 219 17 09-10

HANDAN TAŞ ÇETİNKAYA

FİKRET KILIÇ

1.KAT

AHMET TURAN AĞKÜL AHMET TURAN AĞKÜL HANDAN TAŞ ÇETİNKAYA TOLGA KARADAŞ FATMA TUĞBA SAĞLAM

2.KAT

ASLIHAN USLU GÜNAY ÇUBUKCU HAYRUNNİSA HAYTA GİRAY CEM DOĞAN NESLİHAN ERMAHİŞ

NÖBETÇİ ÖĞRETMENİN UYMASI GEREKEN EESAS VE KURALLAR:

1.Nöbet çizelgesinde nöbet yerleri ayrılmışsa da o günkü nöbetçi öğretmenler tüm birimlerden ortak sorumludur.

2.Öğretmenlerin derslere zamanında girip girmediğini izlemek, öğretmeni gelmeyen sınıfları okul yönetimine bildirilmek ve bu sınıflara nezaret etmek.

3.Bahçe nöbetçileri öğrencilerin okul bahçesi dışına gitmemeleri konusuna uyulmalarını sağlar.

4.Yemek saatinde nöbetçi öğretmenler bizzat yemekhanede hazır bulunup öğrencileri kontrol ederler. Gerektiğinde bu konuda tüm öğretmenlerden yardım isterler.

5.Nöbet sonunda okulun nöbet defterlerine nöbet süresi içerisinde önemli olayları ve aldığı tedbirleri belirten raporu yazmak.

8.Ders başlamadan 30 dakika önce okulda bulunmak, ders bittikten sonra da nöbet mahallini kontrol ederek en az 15 dakika sonra okulu terk etmek.