SIVAS HAVA DURUMU

Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları

Sanat Sokağı Sergimiz Yoğun İlgi Gördü

- +

Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları Görsel Sanatlar Öğretmeni Ceren Taşseten’in 2016 – 2017 Eğitim yılı boyunca ilkokul ve lise öğrencileri ile birlikte yaptığı çalışmaları Sanat Sokağı isimli sergi ile görücüye çıkardı.

Sanat sokağı Sergisi, CÜ Vakfı Gen. Sekreteri, Doç. Dr. Ahmet ALİM, CÜ Vakfı Okulları Gen. Koordinatörü Öğr. Gör. Gülay DEMİR, Sivasspor Asbaşkanı Faruk Taşseten ve eşi ile birlikte birçok veli ve misafiri ağırladı. Ortaya çıkan sanat eserleri sergiyi gezenlerin yoğun ilgi ve hayranlığını çekerken, CÜ Vakfı Okulları Görsel Sanatlar Öğretmeni Ceren Taşseten bir yıl boyunca öğrencilerimle emek vererek bu sergiyi hazırladık, bizleri bu sergide yanlız bırakmayan ve övgüleriyle bizleri gururlandıran herkese sonsuz teşşekkür ettiğini söyledi.

YORUM GÖNDERYorumlarınızı göndermek için alt kısımdaki formu kullanabilirsiniz.