0.346 219 17 09-10

Tarihçemiz

Anasayfa » Tarihçemiz

TARİHÇEMİZ

Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları, inşaatına 2000 yılının Mayıs ayında başlanmış ve 80 gün gibi kısa bir zamanda tamamlanarak 2000-2001 Öğretim yılında 98 öğrenci ile eğitim öğrenime başlamıştır.

Cumhuriyet Üniversitesi tarafından bağışlanan yerleşke içindeki arazide okulun açılması için eğitim öğretimin her alanında maddî-manevî büyük destek olan Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı ile hayırseverlerin bağışları ile okulumuzun inşaatı kısa sürede tamamlanmış ve eğitim öğretim hayatına başlanmıştır.

C.Ü. Vakfı Okullarında 4 Okul (Anaokulu | İlkokul | Ortaokul | Anadolu Lisesi) 30 derslik (sınıf), bilişim teknolojileri derslikleri, resim-iş, müzik derslikleri, fen bilimleri laboratuvarı, 3D Sinema Sınıfı, kütüphane ile bütünleştirilmiş yabancı dil film odaları, spor salonu ile yemekhane, kantinler ve çok amaçlı kullanım için hizmet veren bir salon aktif olarak kullanılmaktadır.